ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Corporate Services Legal
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Μια εταιρεία θα πρέπει να έχει έναν νομικό σύμβουλο ο οποίος όχι μόνο να κατανοεί το νόμο, αλλά και τις επιπτώσεις του στην επιχείρησή σας, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και ρυθμιστικό περιβάλλον.

Corporate Services Legal
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η πρακτική του οικογενειακού δικαίου βοηθά τους ενήλικες και τα παιδιά να επιλύσουν τις οικογενειακές τους διαφορές και να επιτύχουν ασφαλείς και εφαρμόσιμες ρυθμίσεις φροντίδας κυρίως για τα παιδιά.

Corporate Services Legal
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

H εταιρεία μας μέσω των συνεργατών μας παρέχει επαγγελματική βοήθεια σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με το νόμο περί κληρονομιάς.

Corporate Services Legal
ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Οι δικηγόροι μας γνωρίζουν τι να κάνουν αμέσως μετά από ένα ατύχημα που μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο σε μια υπόθεση και να βοηθήσει τα άτομα να προστατεύσουν τα νομικά τους δικαιώματα.

Corporate Services Employment Accidents
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Εάν εμπλέκεστε σε ατύχημα στην εργασία σας αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πέραν των τραυματισμών και πολύ σημαντικών οικονομικών απωλειών για εσας και την οικογένεια σας. Οι εργαζόμενοι και το λοιπό προσωπικό προστατεύονται νόμιμα ενώ βρίσκονται σε εργασιακό περιβάλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Πού μάθατε για εμάς;

    Newsletter

    Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε για όλα απευθείας στο email σας:

    Coprorate Sevices Contact